O nama

 

Firma NEONETX d.o.o. osnovana je 2008 godine u Tuzli.

Naš tim sastoji se od inženjera elektrotehnike, administratora i tehničara koji već niz godina uspješno izvršavaju sve postavljene zadatke pružajući najkvalitetnija rješenja za uloženu vrijednost na zadovoljstvo naših mnogobrojih klijenata

U djelatnosti kojima se bavimo spadaju: izrada kompletnih rješenja u ICT sistem integraciji, usluge savjetovanja, projektovanja, analize, implementacije i održavanja hardverskih i softverskih komponenti sistema, nadzor, proaktivno održavanje i zaštita ICT sistema.
Navedene usluge pružamo za sisteme u koje spadaju: LAN –Strukturalno kabliranje informacionih mreža, WAN, aktivne i pasivne komponente, fiber optičke mreže i sistemi, mjerni uređaji, radio relejni i antenski sitemi, sitemi video nadzora i alarma, komunikacijski sistemi , on-line rješenja i drugi.

Uspješnost u našem zahtjevnom okruženju, kavalitet naših usluga i zadovoljstvo naših klijenata ostvarujemo zahvaljujući primjenom savremenih sofisticiranih tehnologija i višegodišnjem intenzivnom iskustvu našeg stručnog tima sticanom u domaćim i internacionalnim kompanijama.

Našem uspjehu značajno doprinose partnerske veze sa vodećim internacionalinim i domaćim firmama koje posluju u oblasti Informaciono komunkacijskih tehnologija i sistema.

Tokom godina razvili smo stabilne dugoročne odnose sa mnogim našim klijentima, te su mnogi od naših prvih klijenata još uvijek naši klijenti, što mnogo govori o kvaliteti i pouzdanosti naših usluga, kao i o našoj težnji da klijentima budemo partner za dugoročni rast i uspjeh firme.