Data logeri

Ovih dana je velika potražnja za online nadzorom i neprekidnom evidencijom različitih tipova mjernih vrijednosti. Sa brzim razvojem informacionih tehnologija, postalo je mnogo lakše spajati monitoring uređaje direktno preko LAN mreže. S izlazom na internet, svi prikupljeni podaci se mogu proslijediti gdje god želite i bilo kada, potpuno besplatno.

Ovako visoki zahtjevi se mogu lako realizirati preko naših web senzora i senzora sa mrežnim izlazom koji vam mogu osigurati dugoročnu pouzdanost uz brzu instalaciju i jednostavno korišenje. Kontinuirano praćenje ključnih parametara poput temperature i relativne vlažnosti može se vrlo jednostavno pratiti uz pomoć web senzora i jednostavnog pregleda na vašem monitoru. Ova proizvodna linija sastoji se od senzora za mjerenje temperature, relativne vlažnosti, CO koncentracije, atmosferskog pritiska itd. Većina senzora je opremljena sa LCD displejom i mogu se jednostavno nadograditi na postojeću ili novu mrežnu infrastrukturu.

Web senzori procjenjuju izmjerene vrijednosti i u slučaju prekoračenja zadane alarmne granice, uređaj će poslati e-mail na postavljene adrese. Ovim osiguravate stalnu informisanost o uvjetima u svojim uredima, server sobama, skladištima, fabrikama ili na drugom mjestu gdje želite da pratite izmjerene vrijednosti. Svaki senzor je fabrički kalibrisan prema EN ISO/IEC 17025 standardu.

Ukoliko niste sigurno šta vam je potrebno, obratite nam se za savjete i pomoć u odabiru neophodne opreme i softvera. Iza nas stoji mnošto instalacija data logera, kako u skladišta, tako i u dostavna vozila.

Neonetx d.o.o. je ovlašteni distributer Comet system data logera.

Katalog preuzmite OVDJE